Corona-update Seizoen ’20-’21

maandag 11 januari, 2021

Zoals verwacht zal er geen hervatting van de competitie voor seniors en jeugd vanaf U14 in seizoen ‘20-‘21 zijn. Dit wil niet zeggen dat er dit seizoen niet meer gebasket kan worden.

Gezien de huidige stand van zaken is het niet meer zinvol een competitie voor ’20-’21 verder te zetten of aan te passen. Wanneer in de loop van de volgende maanden er toch verbetering komt in de cijfers en basketbal terug toegestaan wordt, zal het alsnog mogelijk zijn niet-competitieve matchen te organiseren. Dit natuurlijk altijd in overeenstemming met beide ploegen en rekening houdend met de corona maatregelen die op dat moment van kracht zullen zijn.

Eindresultaat

Het seizoen was dus extreem kort. Met 1 oefenmatch, 1 bekermatch en slechts 1 competitiematch wist de A ploeg toch een knappe 3 op 3 neer te zetten. Hopelijk kunnen ze dit doortrekken naar volgend seizoen.

Onze Sponsors

APK Groenbedrijf Van Vlierden NV Cristal Alken Imtech Belgium Alk Reizen Yess Houbrechts Bouwmarkt NV Azurali GEOkantoor Menten Botan Meyers Vastgoed QPS Accountants St. Jorishoeve Kaya Gaens Verzekeringen HVAC Technics CLB Group T.E.S.U. BVBA

© 2022 Alken BBC

Website gemaakt door Next Level Development.